Spiller

Behandling
Du kan komme ud af din spilleafhængighed. Langt de fleste, der får behandling, bliver spillefrie og kommer til at leve et normalt liv igen. Vores hjælp gratis, og du behøver ingen henvisninger eller lign. for at ringe os op.

GODE RÅD
Her er nogle råd, der kan hjælpe dig til at tage de første skridt på vejen mod et liv uden spilleproblemer. Langt de fleste har dog brug for behandling mod spilleafhængighed, og derfor er det vigtigt, at du også henvender dig til os for at få hjælp.

BEHANDLINGSKURSER
Vi afholder behandlingskurser for spilleafhængige. Når du er startet i et behandlingsforløb, snakker du med din behandler om kursusmulighederne.

ER DU UNG
Har du kontrol over dit spil? Mange unge spiller pengespil. Nogle gamer også meget. Men hvornår er meget for meget? Måske har dit spil taget overhånd, og du spiller for mere, end du havde tænkt dig.

TAG EN TEST
Er du i tvivl, om du eller nogen du kender spiller for meget? Så tag en test og find ud af omfanget. Alle testene er anonyme.

HAR DU NOGET PÅ SPIL?
I mange sportsmiljøer er der en spillekultur, hvor odds og poker er en helt naturlig del af det sociale liv, både for atleter og trænere. Det betyder, at der ofte bliver spillet forholdsvis meget, og mange unge sportsudøvere får en tidlig spilledebut.